Bach Blomsterremedier støtter sindet

Sundhed afhænger af, om vi er i harmoni med vores sjæl” Dr. Edward Bach

Bach blomsterremedier virker ikke gennem den fysiske krop, men går direkte ind på menneskets energisystem gennem et finere energetisk niveau. 

Edward Bach havde den åndelige dimension med, og opfordrer mennesket til at vise selvansvarlighed og hvordan hvert eneste menneske rummer nøglen til sin egen helbredelse.

Edward Bach bruger kun “bestemte højfrekvente planter”

Systemet orienterer ikke i retning af fysiske symptomer, men udelukkende efter “disharmoniske” eller negative sjælelige adfærdsmønstre i mennesker.

De metoder, han har udviklet – sol – og kogemetoden – giver en meget stabil energetisk form.


Negative tanker og følelser kan gøre os syge

Dr. Bach var langt forud for sin tid med sine teorier om, at vi kan blive syge af at tænke negativt og af negative følelser. Det er helt naturligt ind i mellem at være negative, men det kan være belastende for en selv og andre – heldigvis kan der gøres noget ved det.

Dr. Bach skabte de 38 blomsterremedier for at give os mulighed for at udvikle flere positive følelser og tanker. Han så, at sundhed afhænger af vort sind, og om vi lever det liv, vi gerne vil leve. 
Han gjorde systemet enkelt og brugervenligt – og det passer perfekt til den verden vi lever i idag.

Det er let at hjælpe sig selv og sine børn med de 38 remedierne.  


Min rejse med Bach Blomsterremedierne:

Jeg blev uddannet Bach blomsterterapeut i år 2000 hos Susanne Løfgren.
I dag er jeg glad for at være sensitiv og mærke mine følelser så tydeligt, en taknemmelighed som jeg idag bruger konstruktivt, både som Intuitiv Healer og mærke Bach remediernes dybde. Min dybere forståelse for remedierne, mærker jeg igennem min egen sindtilstand, det kan eksempel være usunde mønstre jeg gentager, så er det Chestnutbut og når jeg er klar til at ændre mine mønstre kan jeg blive ekstra sensitiv over for mennesker og støj, så er det Walnut og Aspen. Jeg har stort set været i alle 38 remedier sindsstemning, nogen en enkel gang andre mange. 

Jo mere jeg lærer om Bach blomsterremedierne, jo større kærlighed, respekt og ydmyghed vokser i mit hjerte. Remediernes formåen, og hvor høj energifrekvens de opererer fra.

Jeg tror alle kender til, at når tanker og følelser er på afveje, så kan balancen mistes og følelser komme til at fylde alt for meget, så det kan være svært at være tilstede med sig selv og i livet. Det kan være følelser som dårlig samvittighed, skyld, skam, angst, frygt, ængstelse, bekymring, vinterdepression, tristhed osv. ubalancen er ikke at have følelserne men at sidde fast i følelserne.

Remedierne er et fantastisk redskab til at sætte skub i fastlåste følelser og genskabe balancen.

Jeg er dybt taknemmelig for mit kendskab til disse vidundermidler og hvor jeg til stadighed lære de dybere lag af visdommen i hver enkle remedie, som sker i takt med min egen udvikling i mine egne dybder. Når jeg holder et remedierne i hånden, kan jeg mærke vibrationerne fra blomsternes energifrekvens. Det giver mig en følelse af taknemmelighed over den visdom der er i det enkle og det lette system og så endda, helt uden bivirkninger.

Balance i Sind – Balance i Krop
Balance i Krop – Balance i Sind

bach_remedy_40

Læs mere om de forskellige Bach-remedier her