Bach Blomsterterapi

Bach Terapi støtter sindet

Min tilgang til Bachremedierne:

bach_remedy_40

Jeg lærer bedst gennem egne erfaringer, og det har jeg også skullet med Bachremedierne. Min erfaring med remedierne har vist mig, hvordan tanker og sindsstemning påvirker kroppen enormt, og hvordan jeg, når jeg genskaber balancen i min sindsstemning og tanker, genopretter balancen i kroppen.

Jo mere jeg lærer dem at kende, jo mere kærlighed, respekt og ydmyghed får jeg over at se og føle, hvad dråberne kan udrette i sindet, og hvor hurtigt jeg kan genfinde balancen, når tanker og følelser er på afveje. De fleste kender til, at tanker og følelser stikker af, at dårlig samvittighed, bekymring, angst og frygt gør det svært at finde roen til at tænke nye glade tanker og komme ind til glæde, lethed, overblik og power. Så kan det være lidt af en udfordring at manifestere sine visioner og potentialer. Her er Bachremedierne et fantastisk redskab til at sætte skub i fastlåst energi (skabe svingninger i energien)

Jeg er dybt taknemmelig for at have lært og til stadighed lære om Bachremedierne. Når jeg holder en flaske med Bachremedier i hånden, kan jeg mærke, at jeg hele tiden kan lære nyt om hvert enkelt remedie. Der er en konstant bevægelighed i remediernes energi, som giver mig en følelse af dyb kærlighed og taknemmelighed.

 

Læs mere om de forskellige Bach-remedier her