Workshops 2019 – Kvinde kend din styrke


Tak for en fantastisk workshop i weekenden – “kvinde kend din styrke”. Du er så skarp, indsigtsfuld, nærværende, kærlig og inspirerende at være sammen med. Hvis der er nogen der kender sin kraft så er det dig og det viser du i den styrke du har i at se og løfte andre mennesker, så de selv kan mærke hvor de skal hen, og den kraft der ligger i deres egen kerne. 

Tag nysgerrighedshatten på og velkommen til forandring og forvandling.

Formålet med workshoppen er at guide dig til: at finde ud af hvad styrke er for dig, at finde styrken indefra, at være nysgerrig med hensyn til hvem er du er som menneske og sjæl, hvad dine potentialer er og hvordan du bliver leder i dit eget liv.

Jeg er blevet inspireret til at lave en workshop i styrke, fordi jeg synes, det er rigtig spændende at dykke ned i forskellige aspekter af styrke, se hvad den er og gør. Jeg har i de senere år nærstuderet hvad min egen styrke er for en starut og fundet ud af, hvor stor indflydelse bevarelse eller tab af min styrke har på mit selvværd og selvtillid. Jeg har sat spot på situationer hvor jeg, af forskellige årsager, havde afgivet min styrke og er blevet klogere på, hvordan det kunne kickstarte følelser af at være offer eller at være stagneret. Og omvendt på situationer, hvor jeg har bevaret min styrke og derfor stod stærkt i mit selvværd og min handlekraft.

For mig er dét at være i min styrke som at gå hånd i hånd med min ur-kvinde: være i roen, vide hvem jeg er, stå ved mig, tage ansvar for at se mig selv som et holistisk menneske med balance mellem følelser, tanker, ord og handling og følge hjertets energi med kærlighed.

Jeg oplever at styrke er en balancegang mellem det maskuline og feminine.

Jeg glæder mig til at være i styrken sammen med dig


Weekend Workshop Roskilde Aftenskole – Kvinde kend din 

Sted : Ro’s Kilde Helsecenter, Vindingevej 34E, 4000 Roskilde

Tilmeld dig her

IMG_7156